Tilaa tiedonhävitys.

Tilaa nouto hävitettäville tiedoille oheisella lomakkeella tai soittamalla p. 020 798 1360

Miksi tiedot tulisi hävittää?

Sähköisessä muodossa olevan tiedon määrä ja merkitys kasvaa jatkuvasti. Nykyiset sähköiset standardit ja säädökset lisäävät tarvetta tietojen turvalliselle hävitykselle. Muun muassa pankki- ja vähittäiskaupan sekä terveydenhuollon säännökset edellyttävät tietojen todistettavaa hävittämistä. Lisäksi esim. tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää tarpeettomien henkilörekisterien hävittämistä.

Luottamuksellisen tiedon päätyminen vääriin käsiin voi johtaa merkittävän yritysriskin lisäksi myös oikeustoimiin tai viranomaisen langettamiin sanktioihin. Merkityksettömältäkin tuntuvan tiedon päätyminen vääriin käsiin voi aiheuttaa yritykselle ja sen julkisuuskuvalle huomattavaa vahinkoa.

XCuren "Green IT" tiedonhävityspalvelu

XCurelle kestävä kehitys ja ympäristöstä huolehtiminen ovat merkittäviä tavoitteita. XCuren tarjoamana tiedonhävitys tapahtuu turvallisesti ja ekologisesti.

XCuren tiedonhävitysratkaisut ovat sertifioituja ja takaavat 100% varman tiedohävityksen. Lisäksi jokaisesta suoritetusta tyhjennyksestä on saatavilla raportti, mikä todistaa että kaikki tallennusvälineellä ollut tieto on täydellisesti hävitetty.

XCuren tiedonhävityksen ekologisuus perustuu XCuren tiedonpalautuspalvelussa tarvittaviin varaosiin. XCure hävittää tiedot tallennusvälineiltä ohjelmallisesti tai magnetoimalla, jolloin mm. levyjen lukupäät ja piirilevyt säilyvät ehjinä ja niitä voidaan käyttää varaosina tiedonpalautuksessa. Tätä prosessia hyödyntämällä XCuren tiedonpalautus on nopeaa ja kustannustehokasta. Lisäksi uusien varaosien turha hankkiminen on minimoitu ja tiedonpalautuspalvelu on myös kestävän kehityksen mukaista.

Tilaa tietojen hävitys tai pyydä tarjous