• Tietojen palautus kaikilta mahdollisilta tallennusvälineiltä

  Meiltä saat apua, oli kyseessä rikkoutunut kovalevy, SSD-levy, muistikortti/-tikku, palvelimen RAID-pakka, verkkolevyjärjestelmä, nauha tai vaikka optinen media kuten DVD.

  Veloitukseton arvio

  Tutkimme tallennusvälineen ja annamme arvion tiedonpalautuksen mahdollisuuksista ja palautuksen lopullisesta hinnasta veloituksetta.

  Tiedonpalautustakuu

  Luotamme osaamiseemme niin vahvasti, että voimme luvata työllemme takuun. Takuu tarkoittaa, että tiedonpalautustyö maksaa vain, mikäli pystymme pelastamaan tiedot.

 • Tietoturvallinen kumppani


  XCure huolehtii asiakkaiden tietoturvasta ja myös tiedonpalautuksessa kiinnitämme erityistä huomiota tietoturvaan. Kokemuksemme tietoturvasta ja mm. salauksesta näkyy tiedonpalautuksessa siten, että noudatamme prosesseissa turvallisuutta ja tiedämme miten eri salausjärjestelmien kanssa tulee toimia. Meiltä löytyy KATAKRI III tason puhdastilalaboratorio ja kriittisimmillään voimme jopa tulla tekemään tiedonpalautuksen asiakkaan tiloihin siirrettävän laboratoriomme turvin.

  Sopimusasiakkuus


  Ymmärrämme tiedon saatavuuden merkityksen liiketoiminnan jatkuvuudelle. Olemme luoneet yritysasiakkaillemme sopimusasiakas-mallin, johon luottaa mm. useat pörssiyritykset. Sopimusasiakkaiden tiedonpalautukset priorisoidaan aina ohitse muiden, jolloin tiimimme keskittyy kaikkein kiireisimpien tietojen palauttamiseen ensin.

 • Tiedonpalautuksen tilauslomake

  Vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin ja paina Lähetä -painiketta.

  Vaihtoehtoisesti lataa: Tiedonpalautuksen tilauslomake.pdf
  Vastaa pdf-lomakkeen kysymyksiin. Tallenna lomake ja lähetä se sähköpostilla info@xcure.fi osoitteeseen.

  (* -merkityt kentät ovat pakollisia)

 • Lähetä