Tietojen palautus, kun tallennusväline rikkoutuu tai tietoja katoaa. Veloitukseton arvio ja tiedonpalautustakuu. Kotimainen, tietoturvaan erikoistunut yritys.

Palautamme tiedot kaikilta tallennusvälineiltä.

Täytä lomake tai kysy neuvoa p.0405368879

Tietojen palautus kaikilta tallennusvälineiltä

Meiltä saat apua, kun tiedot katoaa tai tallennusväline rikkoutuu. Pystymme Suomessa sijaitsevissa laboratorioissamme palauttamaan tietoja jotakuinkin kaikenlaisilta tallennusvälineiltä, mm. rikkoutunut kovalevy, SSD-levy, muistikortti-/tikku, palvelimen RAID-pakka, verkkolevyjärjestelmä, nauha, mobiililaite tai vaikka optinen media kuten DVD.

Veloitukseton arvio

Tutkimme tallennusvälineen ja annamme arvion tiedonpalautuksen mahdollisuuksista ja palautuksen lopullisesta hinnasta veloituksetta.

Tiedonpalautustakuu

Luotamme osaamiseemme niin vahvasti, että voimme luvata työllemme takuun. Takuu tarkoittaa, että tiedonpalautustyö maksaa vain, mikäli pystymme pelastamaan tiedot.

Tietoturvallinen kumppani

XCure huolehtii asiakkaiden tietoturvasta ja myös tiedonpalautuksessa kiinnitämme erityistä huomiota tietoturvaan. Kokemuksemme tietoturvasta ja mm. salauksesta näkyy tiedonpalautuksessa siten, että noudatamme prosesseissa turvallisuutta ja tiedämme miten eri salausjärjestelmien kanssa tulee toimia. Meiltä löytyy KATAKRI III tason puhdastilalaboratorio ja kriittisimmillään voimme jopa tulla tekemään tiedonpalautuksen asiakkaan tiloihin siirrettävän laboratoriomme turvin.

Sopimusasiakkuus

Ymmärrämme tiedon saatavuuden merkityksen liiketoiminnan jatkuvuudelle. Olemme luoneet yritysasiakkaillemme sopimusasiakas-mallin, johon luottaa mm. useat pörssiyritykset. Sopimusasiakkaiden tiedonpalautukset priorisoidaan aina ohitse muiden, jolloin tiimimme keskittyy kaikkein kiireisimpien tietojen palauttamiseen ensin.

Tiedonpalautuksen tilauslomake

Vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin ja paina Lähetä -painiketta.

Vaihtoehtoisesti lataa: Tiedonpalautuksen tilauslomake.pdf
Vastaa pdf-lomakkeen kysymyksiin. Tallenna lomake ja lähetä se sähköpostilla info@xcure.fi osoitteeseen.

(* -merkityt kentät ovat pakollisia)