Tietosuojatyökalu antaa mielenrauhan niin arjessa kuin lomalla.

Tietosuojatyökalu helpottaa kaikkien yritysten ja organisaatioiden tietosuojatyötä, koosta ja toimialasta riippumatta. 
Klikkaa ”Aloita käyttö” ja toimi Tietosuojatyökalun ohjeiden mukaisesti.

Miksi Tietosuojatyökalua kannattaa käyttää tietosuojatyössä?

  • Säästätte aikaa ja voitte keskittyä huoletta omaan liiketoimintaanne
  • Toimitte järjestelmällisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti
  • Tuotte tietosuojatoimenne asiakkaidenne ja kumppaneidenne tietoisuuteen ja luotte tietosuojasta kilpailuedun
  • Voitte ladata "Tietosuoja-asetuksen mukaisesti toimiva organisaatio" -sertifikaatin

Tietosuojatyökalu

  • Pilvipalvelu tietosuojan hallintaan
  • Jäsentää monimutkaisen tietosuoja-asetuksen selkeiksi tehtäviksi
  • Soveltuu kaikenkokoisille organisaatioille ja kaikille toimialoille
  • Auttaa kartoittamaan, dokumentoimaan ja ylläpitämään tietosuoja-asetuksen vaatimuksia ja yhtenäistämään toimintatapoja
  • Auttaa hoitamaan myös osoitusvelvollisuuden

Katso 3 minuutin video, kuinka Luvata on hyötynyt Tietosuojatyökalun käytöstä

Facilor Oy

Matti Vepsäläinen

Olen erittäin tyytyväinen Tietosuojatyökalun asiakas ja jälleenmyyjä. Olen käyttänyt Tietosuojatyökalua menestyksekkäästi asiakkaitteni tietosuojan hallinnassa. Työkalun avulla tärkeä työ on onnistuttu jalkauttamaan organisaatioihin ja asiakkaitteni tyytyväisyys on kasvanut.

– Matti Vepsäläinen, GDPR-konsultti, kouluttaja, yrittäjä

Lohjan kaupunki

Ohjelman käyttö on helppoa. XCuren kanssa yhteistyö on toiminut hyvin kaikilta osin. Työkalu näyttää, että tämä ei ole vaikea asia.

Lue lisää XCuren blogista.

– Pasi Perämäki, palvelutuotantojohtaja, Lohjan kaupunki

Liity satojen Tietosuojatyökaluun rekisteröityneiden organisaatioiden joukkoon ja hoida tietosuojanne kuntoon.

0
Henkilöä tämän vuoden aikana rekisteröityneissä asiakkaissa.

Onko kaikki tietosuojavaatimukset huomioitu? Älä stressaa!

Käyttäessäsi Tietosuojatyökalua otat kaiken huomioon.

Olemme tehneet jo tietosuojaselosteen kotisivuille, eikö se riitä?

Tietosuoja-asetus edellyttää paljon muutakin kuin tietosuojaselosteiden täyttämisen. Oletteko miettineet esim. seuraavia asioita?

  • Onko kaikki henkilötietoja sisältävät ja käsittelevät tietojärjestelmät, rekisterit ja kumppanit dokumentoitu?
  • Käsitelläänkö henkilötietoja lainmukaisesti?
  • Onko tietosuojaselosteet tai rekisteröidyn informointi asetuksen- ja lainmukaista?
  • Onko henkilötietojen käsittelyyn kohdistuvia riskejä arvioitu?
  • Miten toimitaan ja kuka ottaa vastuun tietoturvaloukkauksen sattuessa?
  • Onko seloste käsittelytoimista laadittu?
  • Ovatko kaikki edellä mainitut tiedot ajantasalla ja miten ajantasaisuudesta pidetään huolta?

Unohda tietosuojan hoito Excel- ja Word-tiedostoilla. Tietosuojatyökalu auttaa huolehtimaan, että kaikki vaadittava tulee dokumentoitua lainmukaisesti ja tiedot pysyvät ajantasaisina.

En pysty tietosuojatyöhön yksin!

Mietitkö miten saat kaikki tarvittavat henkilöt mukaan täyttämään tietoja?

Ei huolta, Tietosuojatyökalun avulla

  • Yksilöit tehtävät selkeästi ja helposti
  • Jaat tehtäviä kaikille tarvittaville henkilöille
  • Seuraat tehtävien tilaa ja valmistumista

Meiltä saat apua, koulutusta ja konsultointia.

Laki ja sanktiot vai maine ja kilpailuetu

Oletpa tietosuojavastaava tai et, yrityksellänne tai organisaatiollanne on lain määräämiä velvollisuuksia. Teidän tulee kartoittaa, dokumentoida ja ylläpitää tietosuojatilannetta. Teidän tulee vastata teille esitettyihin pyyntöihin määräajassa sekä huomata, jos tietosuojarikkeitä tapahtuu. Tietoturvaloukkauksista tulee sanktioiden uhalla informoida Tietosuojavaltuutetulle.

Tietosuoja-asioista on turha ahdistua. Me olemme läpikäyneet koko tietosuoja-asetuksen puolestanne ja laittaneet asiat järjestykseen Tietosuojatyökaluun. Kun Tietosuojatyökalua käyttämällä toimitte lainmukaisesti ja laitatte asiat kuntoon, myös ymmärryksenne tietosuojasta ja tietoturvasta kasvaa. Tekemällä tietosuojatyöstänne näkyvää saatte kilpailuetua ja luottamusta asiakkailta ja kumppaneiltanne.

Kerro rohkeasti asiakkaillesi, että teette asioita tietosuojan eteen ja käytätte tietosuojatyön hallinnassa Tietosuojatyökalua.

Käyttäessänne Tietosuojatyökalua, olette oikeutettuja käyttämään GDPR Compliant -leimaamme ja -sertifikaattiamme.

leimasin GDPR compliant uusi 72dpi

Organisaation johto on vastuussa

Tietosuojatyökalusta näet yhdellä silmäyksellä mm. organisaatiosi tehtävien tilan ja riskiarvion. Voit myös helposti asettaa tehtäviä ja tulostaa tietosuojaselosteet. Tiedot voit tarvittaessa täyttää useammalla kielellä. Tapahtumalokiin jää merkintä kaikista tehdyistä muutoksista, joten asiat pysyvät hallinnassa.

Tietosuojatyökalu etusivu

Mutta kun me emme käsittele henkilötietoja!

Listasimme tähän alapuolelle muutamia esimerkkejä henkilörekistereistä ja järjestelmistä, joissa niitä käsitellään:

Yleisimpiä yrityksistä löytyviä rekistereitä

  • osakasluettelo
  • palkansaajat
  • rekrytointi
  • asiakasrekisterit
  • kumppanirekisterit
  • kaikkien tietojärjestelmien käyttäjärekisterit
  • vierailijat
  • kulunvalvontarekisterit ml. kameravalvonta
  • kuitattavien asioiden rekisterit (esim. avaimet, autot)
  • harrastustoiminnan rekisterit

Yleisimpiä tietojärjestelmiä, joissa henkilötietoja käsitellään

  • asiakashallinta (CRM)
  • taloushallinto
  • markkinointi
  • sähköposti
  • verkkosivut
  • työasemat ja niihin tallennettava henkilötieto (esim. Excel-/Word-listat)
  • paperilistaukset
  • paikalliset palvelimet
  • pilvipalvelimet
  • dokumentinhallintajärjestelmät

Rekisteröidy nyt ja testaa Tietosuojatyökalun täyttä versiota kahden viikon ajan veloituksetta

Tietosuojatyökalu palvelun tarjoaa XCure Solutions Oy © 2019

Tietosuojatyökalun hinnasto

Henkilökunnan lukumääräHinta Eur / kk
19,90 €
2-419,90 €
5-929,90 €
10-1949,00 €
20-4969,00 €
50-99129,00 €
100-199199,00 €
200-299249,00 €
300-399299,00 €
400-499349,00 €
500-699499,00 €
700-999699,00 €
1000+pyydä tarjous
GDPR compliant leima transparent

Hinnat ilmoitettu ilman arvonlisäveroa. Ensimmäiset kaksi viikkoa (14 pv.) on veloitukseton, tänä aikana asiakas voi milloin vain lopettaa käytön ilman kustannuksia. Veloituksettoman jakson jälkeen laskutus tapahtuu kuukausittain etukäteen, alle 100 henkilön organisaatioille 3 kk välein.