Olemme tietoturvaan, tietosuojaan ja tietojen palautukseen erikoistunut suomalainen yritys. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme saamaan liiketoimintahyötyä tietoturva- ja tietosuojapalveluidemme avulla.

XCure Solutions Oy on vuonna 2006 perustettu, joten olemme toimineet asiakkaidemme apuna jo yli 10 vuoden ajan. Tietoturvan merkitys on viimeisen kymmenen vuoden aikana muuttunut merkittävästi ja EU:n tietosuoja-asetus edellyttää toimintaprosessien muuttamista kaikkien yritysten osalta.

Haluamme tarjota palvelumme mahdollisimman laajan asiakaskunnan saataville ja olemme uudistaneet konseptiamme vastaamaan asiakastarpeeseen. Kehittämämme Tietosuojatyökalu ohjaa kaiken kokoisia organisaatiota toimimaan tietosuoja-asetuksen mukaisesti ja auttaa täyttämään asetuksen vaatimukset.

Tarjoamme myös muun muassa suojausta haittaohjelmia, ransomwarea ja tietomurtoja vastaan, tiedon salausta, mobiililaitteiden hallintaa sekä käyttöoikeuksien ja sovellusten hallintaa. Lisäksi koulutamme ja ohjaamme niin organisaation hallintoelimiä kuin työntekijöitä kohti tietoturvallisempaa maailmaa.

Tiedonpalautukset teemme tehokkaasti ja kustannusedullisesti puhdastilalaboratoriossa vuosien kokemuksella, mediasta tai laitteista riippumatta. XCure pystyy myös hävittämään tiedot sertifioidusti asiakkaan valitsemalla tavalla.

Palveluihimme tukeutuvat niin pienyritykset, kansainväliset organisaatiot kuin julkishallinnon toimijat.