• Virtualisointiratkaisut

  esimerkkinä; Virtuaaliympäristön käytettävyys palveluna

  Käytettävyyspalvelumme avulla mahdollistat yrityksesi kriittisten järjestelmien käytettävyyden.

  - Auditoimme nykyisen ympäristönne
  - Konsultoimme
  - Suunnittelemme
  - Teemme ratkaisuehdotuksen
  - Rakennamme ympäristön
  - Tarjoamme jatkuvana palveluna ympäristön käytettävyyden

  Kriittisten järjetelmien käytettävyys on nykyään yrityksille elinehto, katkoilla on suuret rahalliset vaikutukset yritykselle ja niitä pyritään välttämään. Noin tunnin katkos voi tarkoittaa helposti monien tuhansien eurojen menetyksiä, tai joidenkin tietojen menetys korvaamatonta vauriota yritykselle.

  Palvelumme avulla voidaan varmistaa ympäristönne jatkuva käytettävyys sekä estää tietojen menetykset. Lisäksi voimme ennakoida ympäristönne tulevaa kuormaa ja asioihin voidaan vaikuttaa ennen kuin järjestelmä ylikuormittuu ja aiheuttaa palvelukatkoksen.

  Mikäli ympäristössä tapahtuu jotain yllätyksellistä, palvelumme avulla voidaan toipua muutamassa minuutissa tilanteesta. Oli kyse sitten yksittäisistä tiedostoista, tietokannoista, palvelimista tai palvelin kokonaisuuksista, voidaan ympäristö palauttaa alle 15 minuutissa takaisin toimivaan kokoonpanoon.

  Palvelumme avulla testaamme palvelinympäristöstä tehtyjä varmuuskopioita jatkuvasti ja näin ollen voimme taata että voimme palautua varmuuskopioista takaisin tuotantoon 100% varmuudella.

  Tarjoamme myös mahdollisuuden siirtää varmuuskopiot pilveen, joko meidän tarjoamaan suomessa olevaan konesaliin tai hyödyntäen esim. Microsoft Azurea. Tarjoamme mahdollisuuden myös DR ratkaisuun pilvestä, näin ollen jos omassa konesalissanne syttyisi esimerkiksi tulipalo, voisitte nostaa tuotannon ylös pilvestä ja jatkaa toimintaanne normaalisti.