Valvontapalvelu

Valvonta kuntoon

Pyydä esittely tietoturvan 24/7 valvontapalvelusta.

Suojaa yrityksesi Xcuren Valvontapalvelulla

Fyysiseen turvallisuuteen panostetaan hankkimalla kulunvalvontajärjestelmät, valvontakamerat sekä ympärivuorokautinen hälytyskeskuspalvelu. Kriittisin tieto on nykyisin kuitenkin tietojärjestelmissä, joten niiden turvallisuudesta huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää. Verkkorikollisten toiminta ei katso kellonaikoja, eikä myöskään kohteen maantieteellistä sijaintia. Toiminta kohdistetaan sinne, mistä saa helpoimmin hyötyä.

Xcuren Valvontapalvelu on 24/7 toimiva, ennakoiva ja ennaltaehkäisevä koneisto. Koneisto koostuu koneälyyn pohjautuvasta suojauksesta ja uhkamallinnuksista sekä huippuluokan tiimistä mm. valkohattuhakkereita, jotka suojaavat selustaasi vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. 

Tunnistus

Maailman paras tunnistusmekanismi havaitsee epäilyttävän toiminnan.

Ennakoiva puolustus

Järjestelmien heikkoudet havaitaan ennakoivasti uhkien metsästäjien tunnistamien mallien avulla.

Reagointi

Eliittitiimi tutkii 24/7 poikkeamia ja reagoi ryhtymällä toimiin uhkia vastaan.

Tietoturva kuntoon

Tietoturva on laaja kokonaisuus, jossa on paljon huomioitavia asioita. Xcuren palvelukokonaisuus on rakennettu vuosien kokemuksella huomioimaan yritysten useimmin kohtaamat tietoturvahaasteet.

Tietomurto aiheuttaa usein tietojen päätymisen vääriin käsiin tai niiden menettämisen. Tämän vuoksi suojautuminen tietomurroilta on yrityksen toiminnan kannalta kriittistä. Jos epäilet, että tietomurto on jo käynnissä, niin Hälytyspalvelumme avulla olemme valmiina auttamaan tilanteen selvityksessä.

Xcure Valvontapalvelun avulla suojaat järjestelmät tietomurtoja vastaan helposti kuukausimaksulla.

Kerromme mielellämme lisää Valvontapalvelusta esim. Teamsin välityksellä. Ole meihin yhteydessä ja varmistetaan, että pysytte turvassa.

 

Kysy lisää Valvontapalvelusta