Turvallinen työtila

Työskentele turvallisesti

Pyydä esittely tai tarjous turvallisesta työtilasta

Turvallista työskentelyä ryhmässä

Työskenneltäessä luottamuksellisen aineiston parissa, tulee työvälineiden turvallisuuteen kiinnittää erityistä huomiota. Luottamuksellisia viestejä ja myös tiedostoja kulkee paljon mm. pikaviestisovelluksissa tai sähköpostissa, joiden luottamuksellisuus on kyseenalainen.

Yrityksen sisäiseen tiedon jakamiseen saattaa olla toimivia työkaluja ja prosesseja. Haasteita tulee, kun on tarve viestiä eri organisaatioiden välillä ja tällöin tietoturvallisuus pääsee helposti unohtumaan.

Xcuren turvallisen työtilan avulla voitte huoletta käsitellä luottamuksellista tietoa itse määrittelemällänne tiimillä. Työtilassa onnistuu tiimin kesken mm. viestien vaihtaminen, tiedostojen jakaminen, kuin myös kahdenkeskinen pikaviestintä. Suojattuja huoneita on helppo luoda lisää eri tarpeisiin ja kuhunkin voidaan valita tietoturva-asetukset tiedon luottamuksellisuuden mukaisesti. Korkeimman turvaluokituksen huoneisiin voidaan edellyttää vahvaa sähköistä tunnistautumista, jolloin osallistujat on varmuudella tunnistettavissa.

Käytettävä

Luottamuksellinen tieto käytettävissä helposti kaikilla päätelaitteilla ja missä tahansa.

Oma tiimi

Valitse työtilan jäsenet ja tunnistautumistavat vapaasti oman tarpeen mukaan. 

Yksi paikka

Kaikki aiheeseen liittyvä tieto löytyy helposti yhdestä paikasta.

Tiedon jako turvalliseksi

Tietoturva on laaja kokonaisuus, jossa on paljon huomioitavia asioita. Xcuren palvelukokonaisuus on rakennettu vuosien kokemuksella huomioimaan yritysten useimmin kohtaamat tietoturvahaasteet.

Ryhmien välinen viestintä on siirtynyt sähköiseksi ja paikasta riippumattomaksi. Nykyaikaiset työvälineet tekevät tämän useimmiten helpoksi, mutta tietoturvallisuus helposti unohtuu vaikka käsitellään luottamuksellista tietoa. Xcure Turvallinen työtila toimii erinomaisesti esimerkiksi hallituksen välisessä viestinnässä, projektiryhmien työtilana ja alihankkijoiden kanssa toimittaessa.

Xcure Turvallinen työtila palvelun avulla tiedostot sekä viestintä on selkeässä järjestyksessä ja asianmukaisesti suojattu helposti kuukausimaksulla.

Kerromme mielellämme lisää Turvallisesta työtilasta esim. Teamsin välityksellä. Ole meihin yhteydessä ja varmistetaan, että pysytte turvassa.

Kysy lisää Turvallisesta työtilasta