Pyydä esittely moduulien ominaisuuksista.

Valitse esittelyn jälkeen moduulit ja päätä tarvitsemanne palvelutaso.

Sampo suojaa moderneilta tietoturvauhilta

Suojaamme organisaationne tietojärjestelmät ja tiedot niihin kohdistuvilta tietoturvauhilta. Voitte keskittyä olennaiseen ja jättää teknisen tietoturvallisuuden vaikka kokonaisuudessaan XCuren kokeneiden asiantuntijoiden hoidettavaksi.

Modulaarisen Sampo palvelun avulla voitte valita juuri ne komponentit, jotka organisaatiossanne kaipaavat lisäturvaa. Palvelu toimitetaan pilvestä, jolloin ainoa investointinne on valittujen moduulien kuukausi tai vuosihinta.

Sampo suojausmoduulit

Sampo X

Markkinoiden kehittynein suojaus kiristyshaittaohjelmilta (ransomware) ja nollapäivähyökkäyksiltä.

Voidaan asentaa myös olemassa olevan virustorjuntaohjelman rinnalle.

Sampo Työasema

Perinteinen haittaohjelmasuojaus, lisättynä mm. web-suodattimella, laitehallinnalla, sovellushallinnalla, epäilyttävän www-liikenteen estolla sekä suojauksella tietovuotoja vastaan.

Sampo Salaus

Suojaa työasemat levysalauksella ja liikkuvat tiedot tiedostojen salauksella, mihin tahansa tallennettaessa. Sähköpostin liitetiedostojen salauksen automatisointi.

Sampo Varmistus

Varmuuskopioi tärkeät tietosi, jotta ne ovat tallessa tietokoneen hajotessa, kadotessa tai esim. kiristyshaittaohjelman salattua tiedot.

Varmistus -palvelu on saatavilla työasemille, palvelimille ja Office365 sisällölle.

Sampo Mobiili

Puhelinten ja muiden liikkuvien laitteiden hallinta.

Laitehallinnan lisäksi voidaan hallita mm. mobiililaitteiden sovelluksia, sisältöä ja tietoturvamäärityksiä.

Sampo Palvelin

Markkinoiden kehittynein palvelinten suojaus, joka estää jopa saastuneilta työasemilta tulevien kiristyshaittaohjelmien salausyritykset, suojaa nollapäivähyökkäyksiltä ja paljon muuta.

Sampo Email

Suojaa sähköpostitse leviäviltä uhilta ja roskaposteilta. Sähköpostien varmistus, jos normaali sähköpostiyhteys on poissa käytöstä tai viestejä on kadonnut esim. haittaohjelman vuoksi.

Sampo Email

Suojaa sähköpostitse leviäviltä uhilta ja roskaposteilta. Sähköpostien varmistus, jos normaali sähköpostiyhteys on poissa käytöstä tai viestejä on kadonnut esim. haittaohjelman vuoksi.

Pyydä tarjous suojauspalvelusta