Turvallinen sähköinen allekirjoitus

Allekirjoita sähköisesti

Pyydä esittely tai tarjous sähköisistä allekirjoituksista

Allekirjoita kaikki materiaalit helposti

Helpolla digitaalisella allekirjoitusprosessilla voidaan säästää huomattavasti aikaa ja resursseja verrattuna perinteisiin allekirjoitusmalleihin, joihin sisältyy tulostamista, postitusta ja skannaamista. Allekirjoittavat osapuolet harvoin ovat samassa paikassa allekirjoitushetkellä, jolloin perinteinen prosessi viivästyttää allekirjoitusten saamista ja aiheuttaa lisäkustannuksia. Sähköisellä allekirjoituksella koko prosessi voidaan hoitaa jopa alle 5 minuutissa.

Xcuren palvelu perustuu kotimaiseen, laajasti mm. julkishallinnossa käytettyyn ratkaisuun, joten sen turvallisuuteen voi luottaa. Dokumenttien väärentäminen digitaalisessa maailmassa on hyvin yksinkertaista. Xcuren palvelun avulla sähköisesti allekirjoitettujen dokumenttien muuttumattomuus voidaan todentaa helposti jälkikäteen.

Allekirjoitus ei myöskään Xcuren palvelussa ole sidottu dokumentin muotoon, vaan kaikki tiedostomuodot on tuettuja. Allekirjoituksen voi näin ollen perinteisten sopimusdokumenttien lisäksi tehdä vaikka kaavioihin tai piirustuksiin.

Säästä aikaa

Sähköinen allekirjoitus säästää aikaa ja nopeuttaa allekirjoitusten saamista.

Säästä resursseja

Paperi, postitus ja arkistointikulut vähenevät ja säästät kustannuksissa sekä samalla ympäristö kiittää.

Kaikki tiedostot

Voit allekirjoittaa kaiken tyyppisiä tiedostoja eli vaikka rakennuspiirustuksia.

Allekirjoitusprosessi turvalliseksi

Tietoturva on laaja kokonaisuus, jossa on paljon huomioitavia asioita. Xcuren palvelukokonaisuus on rakennettu vuosien kokemuksella huomioimaan yritysten useimmin kohtaamat tietoturvahaasteet.

Allekirjoitusprosessi perinteistä kirjepostia tai esim. sähköpostia hyödyntäen on huomattavasti turvattomampi, kuin turvallinen sähköinen allekirjoitus. Digitaalisessa allekirjoitusprosessissa allekirjoittaja tunnistetaan luotettavan kolmannen osapuolen toimesta ja dokumentin aitoudesta voidaan varmistua jälkikäteen.

Xcure Turvallinen sähköinen allekirjoitus palvelun avulla allekirjoitat kaikki tarvittavat tiedostot helposti ja turvallisesti.

Kerromme mielellämme lisää Turvallisesta sähköisestä allekirjoituksesta esim. Teamsin välityksellä. Ole meihin yhteydessä ja varmistetaan, että pysytte turvassa.

Kysy lisää Sähköisestä allekirjoituksesta