Sähköpostin salaus

Suojaa sähköpostit

Pyydä esittely tai tarjous sähköpostien salauksesta

Suojaa sähköpostit salauksella

Suojaamaton sähköposti vastaa tietoturvan näkökulmasta perinteisessä postissa lähetettyä postikorttia. Sähköposti kulkee postilaatikosta toiseen nopeasti, mutta edeten usean välietapin kautta ja periaatteessa kuka tahansa voi lukea viestin matkan varrella. Xcuren tarjoamalla sähköpostin salausratkaisulla suojaatte viestinnän helposti ja turvallisesti, vastaanottajasta riippumatta. Viestiin vastaaminen onnistuu myös turvallisesti.

Xcuren palvelu perustuu kotimaiseen, laajasti mm. julkishallinnossa käytettyyn ratkaisuun, joten sen turvallisuuteen voi luottaa. Käyttäjien tunnistamisessa voidaan hyödyntää vahvaa tunnistautumista, jolloin viestin saa avattua vain se henkilö, jolle se oli tarkoitettu.

Sähköpostin salauksen tulee olla käyttäjälle helppoa, jotta sitä tarvittaessa myös käytetään. Xcuren palvelu on yksinkertainen ja laajasti käytetty ratkaisu, jossa käyttäjien sekä vastaanottajien on helppo omaksua toimintamalli, eikä käyttöönoton yhteydessä tarvita erillisiä koulutuksia.

Käytön helppous

Suojattua viestintää helposti, riippumatta vastaanottajasta tai käytetyistä laitteista.

Oman näköinen

Viestit voidaan kustomoida yrityksenne visuaalisen ilmeen mukaisiksi.

Toimiva

Yhteensopiva useimpien sähköpostiratkaisuiden kanssa. Ei vaadi laitteille mitään asennuksia.

Viestinnän tietoturva kuntoon

Tietoturva on laaja kokonaisuus, jossa on paljon huomioitavia asioita. Xcuren palvelukokonaisuus on rakennettu vuosien kokemuksella huomioimaan yritysten useimmin kohtaamat tietoturvahaasteet.

Sähköposti on usein organisaatioiden pääasiallinen viestintäväline. Viestinnän turvallisuus tulisi olla itsestään selvää lähetettäessä sähköpostitse yrityksen luottamuksellisia asioita. Tämän lisäksi turvallisuuteen otetaan kantaa myös lainsäädännössä, jonka mukaan esim. asiakkaiden tai työntekijöiden henkilötietoja ei saa lähettää suojaamattomalla sähköpostilla. Sähköpostin salaus on helppo tapa huolehtia viestinnän turvallisuudesta.

Xcure Sähköpostin salaus palvelun avulla suojaat sähköpostit tietovuotoja vastaan helposti kuukausimaksulla.

Kerromme mielellämme lisää Sähköpostin salauksesta esim. Teamsin välityksellä. Ole meihin yhteydessä ja varmistetaan, että pysytte turvassa.

 

Kysy lisää Sähköpostin salauksesta