avecto defendpoint – tietoturvaa käyttäjähallinnalla

Poistamalla järjestelmänvalvojan oikeudet kaikkialta organisaatiossa suojaat samalla liiketoimintasi tietomurroilta.

Endpoint käyttäjäoikeuksien hallinta suojaa maailmanlaajuisesti jo miljoonia käyttäjiä!

+ 0.1 M
Suojattua päätettä Fortune 500 -yrityksissä
+ 0.01 K
Suojattua Kansainvälistä Brändiä
1
Suojattua valtion virastoa
+ 1 K
Suojattua päätettä teknologiayrityksissä

Miksi defendpoint?

Defendpoint yhdistää käytäjäoikeuksien hallinnan ja sovellusten hallintateknologian tehden näin järjestelmänvalvojan oikeuksien poistamisesta helppoa ja skaalattavaa.
Käyttöönotto jopa tunneissa, ei kuukausissa!

Defendpoint suojaa yritystäsi suurimmalta osalta uhkia verkossa suojaamalla yrityksen IP-osoitteet sekä poistamalla paikalliset- ja kaikkein vaarallisimmat sys-admin oikeudet. Ennen PASM suojaus- teknologian käyttöönottoa suosittelemme kaikkien admin oikeuksien poistamista kaikilta käyttäjiltä.

Pyydä lisätietoa

Monet vaatimustenmukaisuusedellytykset suosittelevat ylimääräisten käyttöoikeuksien poistamista ja luotettujen sovellusten luetteloiden hyväksymistä parhaiden käytäntöjen strategiaksi työasemille ja palvelimien turvallisuudelle.

Turvallisuusrikkomuksista 80% liittyy käyttöoikeuksiin *. Poista järjestelmänvalvojan oikeudet kaikilta käyttäjiltä eri työasemilla ja palvelimilla, niin estät hyökkääjiä pääsemästä tietoihisi.

Kaikki työkalut, joita tarvitset hallitsemaan ympäristöä ilman ylläpitäjiä. Luo positiivinen käyttäjäkokemus, joka samalla vähentää helpdeskin kuormitusta ja tekee ylläpidon yksinkertaiseksi.

Katso alta miten Avecton defendpoint torjuu tietoturvahyökkäykset

Käyttäjäoikeuksien ja sovellusten hallinta.

Yleisesti ajatellaan että käyttöoikeushallinta ja luotettujen sovellusten kontrollit listoineen ovat raskas työrupeama, mutta nykyiset käytännöt osoittavat että sulauttamalla nämä tekniikat yhteen saadaan kokonaisuuden hallinta helpoksi.

Miksi sinun tulisi poistaa admin oikeudet Windows käyttäjiltä

Tämä lyhyt video kertoo sen miksi yrityksen ei pitäisi missään nimessä antaa Windows käyttäjille admin tason käyttäjäoikeuksia koneelle. 

Microsoftin haavoittuvuudet - kuinka suojaat yritystäsi

Microsoftin Vulnerabilites Report on haavoittuvuusraportti, joka tarkastelee viimeisimpiä trendejä paljastaa julkaistujen haavoittuvuuksien määrän nousseen huomattavasti viimeisen viiden vuoden aikana. Johtavat tietoturva-asiantuntijat käyvät raportissa läpi näitä haavoittuvuuksia ja antavat omat suosituksensa siitä, miten yritysten tulisi vastata kasvavaan uhkaan.

Saatavana useille eri alustoille

Päätelaitteet

Hallintaympäristöt

Käyttöjärjestelmät

Pöytäkoneet

Palvelimet

iC3 EDITION

McAfee ePO Edition

Group Policy Edition

Windows

Mac

Päätelaitteet

Pöytäkoneet

Palvelimet

Hallintaympäristöt

Group Policy Edition

McAfee ePO Edition

iC3 EDITION

Käyttöjärjestelmät

Windows

Mac