• Tietoturvallisuustuotteet TREND MICRO

  esimerkkinä; Deep Discovery: Kehittynyt verkon tietoturva 

  Verkkoturvallisuuspalvelumme avulla mahdollistat yrityksesi kriittisten järjestelmien käytettävyyden. 

  Trend Micro Deep Discovery -tuotteen avulla vaikeasti havaittavien kohdennettujen hyökkäysten tunnistus, analysointi ja niitä vastaan sopeutuminen onnistuu reaaliaikaisesti. Joko erillisinä komponentteina tai yhtenäisenä kyberturvallisuusalustana käytettävä Deep Discovery tarjoaa kaikille organisaatiolle juuri niiden tarpeisiin sopivan uhkien torjuntaratkaisun. Deep Discovery on Trend Micro Custom Defense -ratkaisun perusta, ja se integroi organisaation tietoturvainfrastruktuurin kattavaksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa organisaatiolle suojan kohdennettuja hyökkäyksiä vastaan.

  · Paras havaintakyky – kohdennettuihin hyökkäyksiin erikoistunut havaintalogiikka ja asiakaskohtaisesti räätälöitävät sandboxing-ominaisuudet

  · Syvällinen analyysi – paikallisen ja globaalin uhkaälyn yhdistäminen

  · Nopea reagointi – päätelaitteiden tehokas tutkinta ja IOC-tunnisteiden jakaminen


  Eli; Tehokas suojaus kohdennettuja hyökkäyksiä ja tietomurtoja vastaan

  ·Verkon suojaus  

  ·Sähköpostin suojaus

  ·Päätelaitteiden suojaus

  ·Integroitu suojaus

 • Kriittisten järjetelmien käytettävyys on nykyään yrityksille elinehto, katkoilla on suuret rahalliset vaikutukset yritykselle ja niitä pyritään välttämään. Noin tunnin katkos voi tarkoittaa helposti monien tuhansien eurojen menetyksiä, tai joidenkin tietojen menetys korvaamatonta vauriota yritykselle. 

  - Auditoimme nykyisen ympäristönne
  - Konsultoimme
  - Suunnittelemme
  - Teemme ratkaisuehdotuksen
  - Rakennamme ympärstön
  - Tarjoamme jatkuvana palveluna ympäristön käytettävyyden

  Palvelumme avulla voidaan varmistaa ympäristönne jatkuva käytettävyys sekä estää tietojen menetykset. Lisäksi voimme ennustaa ympäristönne tulevaa kuormaa ja asioihin voidaan ennakoida ennen kuin järjestelmä ylikuormittuu ja saattaen aiheuttaa katkoja.