• Tietoturvapalvelut

 • Tietoturvan merkitys on kasvanut tietotekniikan käytön lisääntyessä. Tietoturvauhat ovat muuttuneet konkreettisemmiksi ja ne koskettavat meistä kaikkia. 

  Organisaatioiden kannattaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja hankkia erikoisosaamista edellyttävät liiketoimintaan kuulumattomat palvelut niitä tarjoavilta kumppaneilta. XCure tarjoaa tietoturvapalveluita laaja-alaisesti, sekä omina palveluinaan, että tietoturvavalmistajien tuotteilla.

 • Suojauspalvelu Sampo huolehtii asiakkaan tietojärjestelmien tietoturvasta. Palvelulla voit suojautua helposti mm. kiristyshaittaohjelmia (ransomware) vastaan, salata tietojasi ja hallita mobiililaitteita.

  Palvelu toimitetaan pilvestä, jolloin asiakkaan ei tarvitse investoida omaan tietoturvainfraan. Asiakkaan tehtävänä on valita käytettävät suojauskomponentit ja XCuren asiantuntijat voivat tehdä kaikki määritykset ja tarvittaessa myös asennukset asiakkaan puolesta.

  Palvelun kuukausihinta määräytyy valitusta tietoturvatasosta, asiakkaan tarpeen mukaisesti. Palvelu on saatavilla kaikenkokoisiin organisaatioihin, lähtien yhden käyttäjän ympäristöistä aina tuhansiin käyttäjiin.

  Lue lisää

 • Merkittävimmät uhat tietojärjestelmille aiheuttavat järjestelmissä olevat haavoittuvuudet ja järjestelmiä käyttävät ihmiset omalla toiminnallaan.

  Microsoftin järjestelmissä olevat kriittiset haavoittuvuudet voidaan karsia lähes kokonaan poistamalla järjestelmänvalvojan oikeudet ympäristöstä. Käyttöoikeuksien karsiminen on usein mielletty hankalaksi, johtuen organisaatioiden tietojärjestelmien monenlaisista käyttötarpeista.

  Koko ympäristön järjestelmänvalvojaoikeudet voidaan poistaa käytöstä alle vuorokaudessa, aiheuttamatta käyttäjälle hankaloituvaa käyttökokemusta. Sen sijaan käyttökokemus voi jopa parantua, sillä useat Windowsin päivittäisetkin toiminnallisuudet pyytävät hyväksyntää vaikkei siihen aina olisi tarvetta.

  Kysy lisää ratkaisusta!

 • Tietoturvakonsultin tehtävä on tukea organisaatiota erilaisissa tietoturvallisuuteen kohdistuvissa haasteissa. Tarjoamissamme palveluissa nojaudumme mm. kansainvälisiin ISO27k -standardeihin.

  Usein konsultin tehtävänä on kartoittaa ensimmäisenä organisaation tietoturvallisuuden nykytila, jonka pohjalta luodaan suunitelma tietoturvallisuuden kehittämiseksi.

  Tarjoamme kuitenkin myös yksittäisten järjestelmien tietoturvallisuuden tarkistuksia.

  Lue lisää

 • Tietoturvaa voidaan parantaa erilaisilla tiettyä uhkaa vasten kehitetyillä tietoturvatuotteilla.

  Olemme valinneet valikoimaamme markkinoiden johtavat tietoturvatuotteet. Meiltä saat myös tuotekohtaiset palvelut. 

  Lue lisää